Pagrindinis meniu

Pagrindinis meniu
  • Sriubos
  • Dienos sriuba 3.00 €
  • Trinta pomidorų sriuba 3.00 €
  • Prancūziška svogūnų sriuba 4.00 €
  • Sriuba kitaip. Trys puodeliai skirtingos sriubos. 4 €
  • Užkandžiai
  • Tigrinės krevetės keptos svieste. Patiekiama su žalumynais ir skrudinta ‘ciabatta’
    su česnakais ir petražolėmis
    su čili, imbieru ir kalendra 6.00 €
  • Svieste keptos šukutės su žaliųjų žirnelių piure, mėta ir žalumynais 8.00 €
  • Jautienos išpjovos ‘carpaccio’ su grąžgarstėmis ir parmezano sūriu 6.50 €
  • Salotos
  • Dienos salotos 6.00 €
  • Ožkos Sūrio Salotos
    Užkeptas, migdolais ir lazdyno riešutais apibarstytas ožkos sūris, patiekiamas su salotų lapais. 6.00 €
  • 'Caesar'(Cezario) salotos.
    'Romaine' salotų lapai, skrudinta duona ir tradicinis ančiuvių padažas.
    Galima patiekti su vištiena arba tigrinemis krevetėmis. 6.50/7.50/8.50 €
  • Prie vyno
  • PRIE VYNO
    Alyvuogės, sūriai, užtepai, ’bruschetta' - Klauskite padavėjo
  • Risoto/Pasta
  • 'Risotto' su gorgonzolos sūriu, karamelizuotais obuoliais ir graikiniais riešutais 8.00 €
  • Dienos ‘Risotto’ - klauskite padavėjo 7.50 €
  • 'Pasta' su tigrinėmis krevetėmis, vyšniniais pomidorais ir šviežiu baziliku, mascarpone – grietinėlės padažu 8.00 €
  • Dienos 'Pasta' (Makaronai) - klauskite padavėjo 7.50 €
  • Jei pageidaujate, ‘Risotto’ ir ‘ Pasta’ gali būti vegetariški
  • Ypatingieji
  • Antienos šlaunelė ‘confit’ su lęšių, avinžirnių ir morkų troškiniu. 12.00 €
  • Bistro 18 karis. (aštrokas)
    Indiško stiliaus karis patiekiamas su basmati ryžiais
    Pasirinkite – daržoves / vištieną / tigrines krevetes 9.00/11.00/13.00 €
  • Jautienos žandas troškintas su svogūnais ir raudonu vynu, patiekiamas su bulvių-krienų koše 14.00 €
  • Žuvis
  • Šviežia Dienos Žuvis- baltame vyne, grietinėlėje troškintomis daržovėmis
    Klauskite padavėjo, Kaina kintanti €
  • Mėsos patiekalai
  • Jautienos išpjovos kepsnys bulvėmis fondant, troškintomis paprikomis ir raudono vyno padažu
    21.00 €
  • 'Surf and Turf', ta pati jautienos išpjova su tigrinėmis krevetėmis 23.00 €
  • Antienos krūtinėlė su karamelizuotais burokėliais, pankolių salotomis ir bruknių padažu
    (Rausvai kepta)

    14.00 €
  • Pusė, orkaitėje kepto, ‘kukurūzinio’ viščiuko su keptomis bulvėmis, špinatais ir sviesto-rozmarino padažu 11.00 €
  • Desertai
  • Medaus ir obuolių trupininis pyragas su karamele ir vaniliniais ledais 4.00 €
  • “Crème Brulee”. 4.00 €
  • Šokoladinis ‘Fondant’ su vaniliniais ledais 4.00 €
  • Įvairių sūrių rinkinys 6.00/9.00 €
  • Dešimties ir daugiau svečių grupės sąskaitai bus taikomas 10% aptarnavimo mokestis ! €