Sriuba kitaip. Trys puodeliai skirtingos sriubos. 4 €
Užkandžiai
Tigrinės krevetės keptos svieste. Patiekiama su žalumynais ir skrudinta ‘ciabatta’
su česnakais ir petražolėmis
su čili, imbieru ir kalendra 6.00 €
Svieste keptos šukutės su žaliųjų žirnelių piure, mėta ir žalumynais 8.00 €
Jautienos išpjovos ‘carpaccio’ su grąžgarstėmis ir parmezano sūriu 6.50 €
Salotos
Dienos salotos 6.00 €
Ožkos Sūrio Salotos
Užkeptas, migdolais ir lazdyno riešutais apibarstytas ožkos sūris, patiekiamas su salotų lapais. 6.00 €
'Caesar'(Cezario) salotos.
'Romaine' salotų lapai, skrudinta duona ir tradicinis ančiuvių padažas.
Galima patiekti su vištiena arba tigrinemis krevetėmis. 6.50/7.50/8.50 €
Prie vyno
PRIE VYNO
Alyvuogės, sūriai, užtepai, ’bruschetta' - Klauskite padavėjo
Risoto/Pasta
'Risotto' su gorgonzolos sūriu, karamelizuotais obuoliais ir graikiniais riešutais 8.00 €
Dienos ‘Risotto’ - klauskite padavėjo 7.50 €
'Pasta' su tigrinėmis krevetėmis, vyšniniais pomidorais ir šviežiu baziliku, mascarpone – grietinėlės padažu 8.00 €
Dienos 'Pasta' (Makaronai) - klauskite padavėjo 7.50 €
Jei pageidaujate, ‘Risotto’ ir ‘ Pasta’ gali būti vegetariški
Ypatingieji
Antienos šlaunelė ‘confit’ su lęšių, avinžirnių ir morkų troškiniu. 12.00 €