Pagrindinis meniu

Pagrindinis meniu
  • Sriubos
  • Dienos sriuba 5.00 €
  • Prancūziška svogūnų sriuba 6.00 €
  • Trinta pomidorų sriuba 5.00 €
  • Užkandžiai
  • Tigrinės krevetės keptos svieste. Patiekiama su žalumynais ir skrudinta ‘ciabatta’
    su česnakais ir petražolėmis
    su čili, imbieru ir kalendra 7.50 €
  • Jautienos išpjovos ‘carpaccio’ su grąžgarstėmis ir parmezano sūriu 7.50 €
  • Salotos
  • Dienos salotos 6.50 €
  • Ožkos Sūrio Salotos
    Užkeptas, migdolais ir lazdyno riešutais apibarstytas ožkos sūris, patiekiamas su salotų lapais. 7.50 €
  • Prie vyno
  • PRIE VYNO
    Alyvuogės, sūriai, užtepai, ’bruschetta' - Klauskite padavėjo
  • Risoto/Pasta
  • Dienos ‘Risotto’ - klauskite padavėjo 9.50 €
  • Dienos 'Pasta' (Makaronai) - klauskite padavėjo 9.50 €
  • Jei pageidaujate, ‘Risotto’ ir ‘ Pasta’ gali būti vegetariški
  • Ypatingieji
  • Jautienos žandas troškintas su svogūnais ir raudonu vynu, patiekiamas su bulvių-krienų koše 17.00 €
  • Bistro 18 karis. (aštrokas)
    Indiško stiliaus karis patiekiamas su basmati ryžiais
    Pasirinkite – daržoves / vištieną / tigrines krevetes 13.00/14.00/16.00 €
  • Žuvis
  • Šviežia Dienos Žuvis – patiekiama su lengvai baltame vyne ir grietinėlėje troškintomis žaliomis daržovėmis ir šviežiomis pankolių salotomis. Kaina kintanti €
  • Mėsos patiekalai
  • Jautienos išpjovos kepsnys su bulvėmis ‘dauphinoise’ ir raudonojo vyno padažu
    24.00 €
  • 'Surf and Turf', ta pati jautienos išpjova su tigrinėmis krevetėmis 26.00 €
  • Antienos krūtinėlė su karamelizuotais burokėliais, perliniu kuskusu ir spanguolių padažu
    (Rausvai kepta)

    19.00 €
  • Ėrienos nugarinė su rudeninėmis daržovėmis ir raudono vyno - rozmarino padažu 22 €
  • Desertai
  • Medaus ir obuolių trupininis pyragas su švelniai sūria karamele ir vaniliniais ledais 6.00 €
  • “Crème Brulee”. 6.00 €
  • Šokoladinis ‘Fondant’ su vaniliniais ledais 6.00 €
  • Įvairių sūrių rinkinys 8.00/12.00 €
  • Dešimties ir daugiau svečių grupės sąskaitai bus taikomas 10% aptarnavimo mokestis ! €