Šviežia Dienos Žuvis – patiekiama su lengvai baltame vyne ir grietinėlėje troškintomis žaliomis daržovėmis ir šviežiomis pankolių salotomis. Kaina kintanti €
Mėsos patiekalai
Jautienos išpjovos kepsnys su bulvėmis ‘dauphinoise’ ir raudonojo vyno padažu 24.00 €
'Surf and Turf', ta pati jautienos išpjova su tigrinėmis krevetėmis 26.00 €
Antienos krūtinėlė su karamelizuotais burokėliais, perliniu kuskusu ir spanguolių padažu
(Rausvai kepta)
19.00 €
Ėrienos nugarinė su rudeninėmis daržovėmis ir raudono vyno - rozmarino padažu 22 €
Desertai
Medaus ir obuolių trupininis pyragas su švelniai sūria karamele ir vaniliniais ledais 6.00 €
“Crème Brulee”. 6.00 €
Šokoladinis ‘Fondant’ su vaniliniais ledais 6.00 €
Įvairių sūrių rinkinys 8.00/12.00 €
Dešimties ir daugiau svečių grupės sąskaitai bus taikomas 10% aptarnavimo mokestis ! €